Vestsjællands

Cykelmotion

Bliv medlem

CORE TRÆNING


Core træning som vi  før har skrevet om i infomailen, er nu på plads i vores kalender, så man kan tilmelde sig der ind. Det er lørdag kl 10:00 i Basens lokaler ved siden af klublokalerne. 1 times varighed.

 Alle kan deltage i denne form for træning, man kæmper kun med sig selv. (men det er også nok)

Instruktøren hedder Lisbeth Suhr, hun har sagt ja til og stå for træning. Hun har fået sin oplæring i core træning hos Din Massør i Slagelse, hvor hun også køre hold indimellem.

Det anbefaldes, at man har gymnastik tøj på langt – kort, man har bare fødder, samt hver medlem medbringer 4 styk kalklude eller lignende prøv selv der hjemme om de glider nogle lunde let over et trægulv, dog heller ikke for let. Disse er vigtige for at kunne lave øvelserne som core træning bygger om.

Datoerne er i første omgang 3-10-17-24 nov max 15 deltager pris 25 kr pr gang tilmelding gennem vores kalender. Der åbens 15 min før start.

“At cykle er en herlig måde at motionere på. Du får masser af frisk luft. Du får set dig om i landskabet. Sidst men ikke mindst er det en yderst effektiv måde at holde sig i form på.”